Creating bright spaces for research & growth

Creative with greenhouse & climate technology

CONCEPT — ENGINEERING — PRODUCTIE — MONTAGE — SERVICE

Van concept tot
dienst na verkoop

Deel van Deforche Construction Group

Hedafor is er voor ambitieuze tuinbouwers, kwekers en visionaire onderzoekers op zoek naar de beste omgeving voor landbouw, tuinbouw, botanic culture en plantenonderzoek. Als deel van Deforche Construction Group steunen we op 90 jaar ervaring binnen de serre- en klimaattechnologie. 

Onze oplossingen

Of je nu een plantentuin wilt aanleggen, groenten wil kweken of tuinbouw-, planten- of landbouwonderzoek wilt uitvoeren, de oplossingen van Hedafor bieden de beste omgeving voor jouw noden.

Wij bieden een totaalaanpak als serreprojectbouwer. We betrekken je bij elke stap van serre-ontwerp tot serrebouw. Deze co-creatie garandeert een serre of kas op maat van jouw bedrijf.

We denken met veel plezier mee na over jouw botanische serre, onderzoekserre, productieserre, fotovoltaïsche serre of droogserre.

Ons proces van serreontwerp en kassenbouw

Ons werkproces is er een van co-creatie. Vanaf conceptualisatie tot opvolging na verkoop betrekken wij jou zodat het eindresultaat voldoet aan je wensen.

 

onze usp's

Waarom kiezen voor Hedafor als jouw serrebouwer?

Coördinatie van constructie en techniek

We zorgen ervoor dat jouw constructie perfect afgestemd is op alle aanwezige technieken (verwarming, ventilatie, …). We coördineren alle potentiële afstemmingsrisico’s binnen één en hetzelfde ontwerp tot een optimale en efficiënte bouwoplossing.

Creatief en doeltreffend

We hebben de ambitie om je verwachtingen te overstijgen. Onze oplossingen zijn tegelijk doeltreffend en technisch creatief. We zorgen voor oplossingsgerichte meerwaarde vanuit functioneel, technologisch en duurzaam standpunt.

Co-creatie

We bouwen een vertrouwensrelatie uit met onze klanten. Onze fundamenten zijn bereikbaarheid, oplossingsgerichtheid en maatwerk. Als klant ben je volwaardig lid van ons project team.

Kenniscentrum Hedafor

Hedafor is meer dan expert in complexe constructies in glas, staal en aluminium. We zijn een kenniscentrum voor aannemers, architecten en studiebureaus op zoek naar groei, energie-efficiëntie, duurzaamheid en innovatie.

Realisaties in de kijker

Steek je licht op

Inform yourself well, via our newsletter!