Project track

Onze Project Track

Samen creëren

Daar draait het bij Hedafor om. Een vlotte klantenreis staat centraal. Als klant ben je volwaardig lid van ons project team. Via co-creatie garanderen we een helder en snel proces dat jij mee opvolgt. En dat in 6 stappen, tot je project gerealiseerd is.

1. Concept

Samen leggen we de verwachtingen vast in het conceptdossier. Hierin schrijven we de ambitieuze doelstelling van jouw project. 

Naast detailtekeningen, een overzichtsplan en een principiële snede bevat het conceptdossier alle essentiële timings en mijlpalen. Een goedkeuring op het dossier vormt het startschot voor de volgende stap: engineering. 

2. Engineering

We maken de interne productietekeningen op en modelleren het project in professionele tekenpakketten. Uit het model ontwerpen we alle stuktekeningen voor de productie.

3. Productie

Tijdens de engineeringfase bepalen we welke pakketten worden voorbereid voor transport naar je project. Hedafor beschikt over een hoogtechnologisch pakketsysteem dat opgevolgd wordt door onze Project Managers.

4. Montage

Op de projectlocatie realiseert het Hedafor team de montage met de grootste zorg. Zij vertellen je graag over de aanpak en staan in rechtstreeks contact met de Project Manager die de voortgang van het project beheert. 

5. Oplevering

We sharen graag met onze klanten. Niet enkel passie & creativiteit, maar ook kennis en ervaring. Wist je dat we jaarlijks 5 gelukkige klanten belonen met een meerdaagse uitstap? Maybe you’re next? 

6. Dienst na verkoop

Reken gerust op onze dienst na verkoop. Jouw Hedafor Service Manager neemt op het moment van de oplevering persoonlijk contact met je. Hij is er voor al jouw vragen. Hierbij alvast zijn contactgegevens:

  • service@deforchegroup.com
  • +32 51 14 00 88
Contacteer ons

Meer informatie?

Heb je ook interesse? Of heb je een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op.

Inform yourself well, via our newsletter!